Om Hallingstad

Hallingstad er en blog om boligindretning og har som formål at inspirere til indretning af dit hjem. Bloggen tager udgangspunkt i mit eget hjem og den stil jeg indretter med derhjemme - en enkel stil med rødder i vintage og med rå og industrielle indslag, helst med sorte og hvide kontraster.

Og hvem er jeg så? Mit navn er Heidi, jeg er uddannet cand.merc. i marketing og er fast besluttet på at gøre boligindretning til min levevej. Det har så medført at jeg nu også kan skrive boligstylist på visitkortet.

Jeg bor med mand og 3 små børn i en 60'er villa, som til tider kan være præget af et mindre kaos  - et helt almindeligt småbørnshjem med andre ord. Her på bloggen viser jeg billeder og inspiration fra mit eget hjem samt inspiration fra andre flotte hjem, fra dygtige fotografer og boligstylister. Jeg giver også idéer til indkøb og til ting man selv kan lave.


Lidt om hvad som er vigtigt for mig i indretningen af et hjem:

- et hjem skal være praktisk, og specielt i travle småbørnsfamilier som min egen kan dette være en udfordring. Små praktiske løsninger kan gøre en stor forskel i det daglige, og kan hjælpe med at holde et hjem pænt uden at det skal ryddes op hver dag.

- et hjem er et sted man skal leve og forholdene skal ligge til rette for det.

- et hjem skal have en personlighed og afspejle de personer som bor i hjemmet.

- et hjem skal have en overordnet stil og en rød tråd - det skaber harmoni og ro.

Med dette som udgangspunkt vil jeg gerne inspirere dig her på Hallingstad - god fornøjelse!
Heidi