27. nov. 2012

Aarhus #3: Kähler

Kählers univers på M.P. Bruuns Gade i Aarhus er noget helt for sig selv. Og er man ikke Kähler-fan inden man besøger den fantastiske flagskipsbutik, så kan man umuligt gå derfra og ikke være blevet det!

På vores tur med VisitDenmark startede vores Kähler oplevelse med at spise på den efterhånden meget kendte Kähler Spisesalon. Her bliver vi mødt af en hyggelig stemning og ikke mindst af en rigtig god kop kaffe :) Her er hyggelige langborde, historiske billeder på væggene og selvfølgelig masser Kähler produkter i deres rette element. Man får ikke følelsen af at sidde i et udstillingslokale (noget som det jo bestemt heller ikke er), men får rigtig fornemmelsen af hvordan Kählers keramik er gode brugsgenstander som fungerer perfekt i er hverdagsmiljø. 


Stemningen og maden var så god at vi havde svært ved at går derfra, men omsider fik vi løsrevet os og gået de få skridt hen til Kähler and friends


Her blev vi mødt af de mest imødekommende personer du kan forestille dig, og ikke mindst af en smukt indrettet butik som indbyder til at gå på opdagelse blandt det fine keramik. Vi fik også høre den fascinerede historie om Kähler som går helt tilbage til 1839, og om hvordan Kähler er blevet til det som de er i dag.Frantz Longhi fortalte en imponerede historie om hvordan Kähler-"skuden" er blevet vendt helt om og i dag fremstår som en meget succesfuld virksomhed. Når man som mig har en baggrund og uddannelse i markedsføring, så kan man ikke undgå at blive imponeret og fascineret af hvordan de rent forretningsmæssigt har formået at opnå det som de har - stor respekt herfra!
Meget af hemmeligheden bag succesen er uden tvivl det univers som Kähler har skabt på M.P. Bruunsgade - flagskibsbutik, spisesalon, kaffebar og nu også Nordisk Spisehus. Kähler ønsker at give os som kunder en oplevelse, og det formår de på bedste vis!

Noget af det som jeg aller bedst kan lide i butikken, er at Kählers kombination af det nye og det gamle. Her er masser af historiske elementer i form af billeder og elementer fra den nu nedlagte Kähler-fabrik i Næstved. Dette danner rammerne for det meget moderne og stilfulde keramik som de i dag er kendt for.


God julestemning var der selvfølgelig også i butikken, og masser af inspiration til hvordan man man bruge Kählers keramik i juledekoreringen. Til sidst vil jeg lige nævne at Kähler and friends har udvidede åbningstider i hele december, og lørdag den 8. december fejrer de 3 års fødselsdag med bobler og eksklusive tilbud!

Et stort tak til Kähler for en dejlig oplevelse - jeg kommer helt sikkert ret hurtigt tilbage igen!

De tre øverste billeder er Kählers egne, og de to nederste er taget af mig - jeg beklager kvaliteten, men de er taget med min telefon...
Heidi
Har du lyst til at se mere fra vores tur i Aarhus så kig lige her:
Aarhus #1: Den Gamle By
Aarhus #2: Scandic Aarhus City


1 kommentar:

  1. Uhm, ja Spisesalonen er fantastisk hyggelig og emmer så meget af stemning og hygge, jeg synes også, at det er så fint skruet sammen :-) hold da op så må vi jo snart til fødselsdag :-) tak for dejlige billeder.

    SvarSlet

Tak for at du tager dig tid til at skrive en kommentar. Det sætter jeg rigtig stor pris på!